Головний вусань країни Павло Зібров розсекретив, коли його донька вийде заміж (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 744
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Павло Зібров з донькою
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Артист розповів, яким саме має бути весілля його дочки

Відомий український співак, справжній секс-символ вітчизняного шоу-бізнесу Павло Зібров, який вразив прихильників своїми кулінарними здібностями, чесно розповів, яким, на його думку, має бути весілля його 27-річної доньки та взагалі коли воно відбудеться. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо, що Діана Зіброва вже досить довгий період перебуває в статусі зарученої дівчини. До речі, вона планувала зіграти весілля зі своїм нареченим-бізнесменом Андрієм Іщенком ще два роки тому, але через широкомасштабне вторгнення рф на територію України, пара вирішила відкласти цю важливу подію в їхньому житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, в інтерв'ю для Люкс ФМ, Павло Миколайович розповів що весілля треба гуляти у мирний час. Музикант твердо переконаний, що як наречений, так і наречена мають радіти та веселитися. Однак, на даний момент веселощі не на часі.

Весілля треба робити в мирний час, щоб одягнути сукню, фату. Щоб гості танцювали, співали, веселились, раділи. А як зараз робити весілля, як радіти, танцювати? Воно не на часі.
- резюмував Зібров.

Дивитися з 10:59

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров зізнався, заради чого він готовий збрити свої легендарні вуса. До речі, вони застраховані в його на цілий мільйон.