Донька Бена Аффлека більше не вважає себе дівчинкою: Серафіна Роуз вперше озвучила своє нове імʼя

Новини шоубізнесу
4 624
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Бен Аффлек з донькою
Фото: Getty Images

15-річна донька Дженніфер Гарнер і Бена Аффлека постала перед публікою у новому образі, назвавши себе хлопцем

15-річна донька акторів Дженніфер Гарнер і Бена Аффлека, який цілувався з Брітні Спірс , вперше відкрито відмовилася від того, аби називати себе дівчинкою. Раніше публіка знала її як Серафіну Роуз, проте віднедавна її почали називати новим імʼям. Що про це відомо — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Останні декілька років Серафіна експериментувала з власним стилем та носила чоловічі вбрання. Проте тепер донька Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер наважилася на більш рішучі зміни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на поминальній службі за своїм дідусем Вільямом Джеком Гарнером середня дитина відомих акторів постала перед публікою в офіційному чоловічому костюмі. Значних змін зазнала і зачіска, адже тепер (екс)Серафіна позбулася довгого волосся, значно вкоротивши його. Ну і на завершення, прочитав біблійний вірш парафіянам Об'єднаної методистської церкви Крайст-Черч у Чарльстоні, вона представилася новим чоловічим імʼям:

Здрастуйте, мене звати Фін Аффлек,
— звернулася до публіки середня дитина відомого акторського експодружжя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно донька Ольги Фреймут показала свою першу автівку за 2 мільйони гривень. 18-річна Злата Мітчелл стала власницею елітного авто Mercedes-Benz.