Їжа - не ворог: чому Сара Джессіка Паркер дозволяє донькам їсти солодке досхочу

Зіркова краса
2 441
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сара Джессіка Паркер з доньками, фото
Фото: Getty Images

У акторки та її чоловіка троє дітей - син Джеймс та близнючки Табіта і Меріон, яких народила сурогатна мати

Раніше ми писали, що Сара Джессіка Паркер вважає, що косметична процедура може зіпсувати її кар’єру . А днями зірка зізналась, що не обмежує дочок у харчуванні. Чому вона дозволяє їм їсти солодке у будь-якій кількості - розповідаємо у цій статті.

Американська акторка Сара Джессіка Паркер зізналась, що в дитинстві її обмежували в харчуванні. Тож своїх дівчаток-близнючок Табіту та Меріон вона заохочувала “мати кращі стосунки” з їжею. Цим зізнанням акторка поділилась у подкасті Ruthie's Table 4.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Солодке без обмежень

Акторка дозволяє донькам споживати стільки цукру, скільки вони самі захочуть, щоб вони не сприймали їжу як ворога. Сара не переймається, що солодощі можуть нашкодити здоров’ю дітей, оскільки ті займаються спортом.

Водночас самій Сарі свого часу не дозволяли вживати печиво, шоколад та інші смаколики. Тож коли вона та її брати й сестри виїхали з сімейного будинку, одразу ж купили купу тістечок та печива.

Я не хотіла цього для них. У нас вдома є печиво, є торт, у нас є все. І в результаті у вас більш здорові стосунки,
- поділилась знаменитість.
Сара Джессіка Паркер з родиною, фото
Фото: Getty Images

Також Сара розповіла про сімейну традицію вечеряти разом. За словами акторки, приготуванням страв для родини займається як вона сама, так і її чоловік Метью Бродерік.

Ми вечеряємо всією сім’єю щовечора. І завжди вечеряємо щонеділі ввечері,
- додала акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Сара Джессіка Паркер приміряла сукню від улюбленого бренду Кейт Міддлтон. Який вигляд вона мала - показуємо у цій статті .