А Дженніфер Лопес знає? Брітні Спірс підставила Бена Аффлека, публічно розповівши про їхню інтрижку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна співачка Брітні Спірс, схоже, вирішила повпливати не тільки на стосунки Джастіна Тімберлейка з дружиною. Адже днями артистка пригадала ще один свій роман, на цей раз з голлівудським актором Беном Аффлеком. Що між ними було – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instgaram Брітні Спірс поділилася одкровеннями про те, що раніше її повʼязувало з нинішнім чоловіком Дженніфер Лопес. Як виявилося, артисти були не просто колегами, а якийсь час між ними проскочила справжня іскра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка заявила, що колись вони цілувалися, але, судячи з усього, стосунків між ними так і не почалося. Коли саме це було Спірс уточнювати не стала, проте фанати почали обговорювати, що можливо, це було приблизно у 1999 році, коли у Бена Аффлека була така зачіска і борода.

Класне фото мене, Бена Аффлека і Даян Воррен багато років тому! Він такий приголомшливий актор. Я забула згадати, що цілувалася з Беном тієї ночі... Чесно кажучи, забула... Блін, це божевілля! Хотіла б я розповісти вам, хлопці, історію, яка сталася до цього!!! О боже, я просто пліткарка...

– написала Брітні Спірс.

А Дженніфер Лопес знає? Брітні Спірс підставила Бена Аффлека, публічно розповівши про їхню інтрижку - фото №1
Фото: Іnstagram.com/britneyspears/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки зараз важить Брітні Спірс . Артистка зізналася, від яких солодощів вона не може відмовитись.

Головне фото: Getty Images