"23 лютого ми записували неймовірно красивий дует": Наталія Могилевська зізналася про співпрацю з відомим українським музикантом (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Наталя Могилевська, фото
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Всі плани зруйнувала велика війна

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно зізналася, чому, попри безліч можливостей, не покинула Україну після початку повномасштабного вторгнення, пригадала, що робила у переддень початку великої війни. Виявляється, у неї були грандіозні плани щодо випуску нової пісні з відомим українським музикантом. Деталі — вже у нашому матеріалі!

В одному зі своїх нещодавніх інтервʼю Могилевська розповіла, що не встигла презентувати шанувальникам дует з гуртом “Без Обмежень”. Причиною тому стала повномасштабна війна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка каже, що за день до початку всього цього жахіття, яке вже понад 2 роки триває в Україні, була у студії звукозапису й записувала нову композицію:

23 лютого ми стояли у студії із “Без Обмежень”, з Сергієм Танчинцем, і записували неймовірно красивий дует. До речі, треба його закінчити! І в ніч почалось повномасштабне вторгнення, ми забули про все на світі!
- зізналася співачка.

Також артистка повідомила, що відкрита до нових колаборацій та готова заспівати з молодими виконавцями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська перервала власний концерт, аби допомогти постраждалим внаслідок ракетного удару рф по Кривому Рогу. Тоді — по завершенню тривоги — артистка дізналася про жахливі наслідки “прильотів” і негайно вирушила на допомогу постраждалим.