Блогер-пліткар "злив" таємниці Даші Астафʼєвої: ось за кого зірка вийшла заміж (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 363
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Астафʼєва таємно вийшла заміж
Фото: instagram.com/da_astafieva

Богдан Беспалов показав, як виглядає коханий Даші Астафʼєвої та ким є його батьки

Схоже, у медійному просторі назріває новий конфлікт, адже поки співачка Даша Астафʼєва намагається приховати своє особисте життя, блогер Богдан Беспалов почав розкривати її таємниці. А після новини, що артистка вийшла заміж , пліткар показав, як виглядає загадковий коханий Даші. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Декілька тижнів тому Богдан Беспалов заявив, що артистка таємно вийшла заміж, хоча сама вона усіляко намагається не розголошувати про особисте. А судячи з відповіді Даші Астафʼєвої , не важко здогадатися, що її обурили такі плітки щодо свого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак і на цьому блогер вирішив не зупинятися. У своєму блозі Беспалов натякає, що знає, чим живе та займається коханий співачки. Ба більше, він припускає, що Даша Астафʼєва приховує ці стосунки не просто так.

Врешті-решт у своєму Telegram-каналі Богдан Беспалов “злив”, як виглядає чоловік Даші Астафʼєвої. Ну а в коментарях під дописом блогера його підписники вже зʼясували, що на фото — підприємець Григорій Черкаський, батько якого є головою Державної служби фінансового моніторингу України. Втім, чи дійсно саме він є коханим відомої артистки — достеменно невідомо.

Як Вам Амурний вибір Астафʼєвої?
— коротко написав Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі.
Григорій Черкаський
Григорій Черкаський
Фото: highload.today
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Даша Астаф'єва розповіла, як підлітком мила підлоги за модні речі. Зірка українського шоубізу пригадала юність і як намагалася з усіх сил бути не такою, як усі.