Цього разу не роздягалися до трусів: фінські королі епатажу з'явилися на пре-паті Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 266
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Windows95Man
Photo: Miikka Varila / YLE

Відчувалося, що артисти мали проблеми з живим виконанням

До першого півфіналу Євробачення 2024 лишається місяць. Наразі, букмекери не встигають оновлювати прогнози на можливо переможця. Зокрема, на ставки прогнозистів впливають виступи країн на пре-паті Євробачення. Своїм перформансом на вечірці у Мадриді вражала і Фінляндія , яка негласно отримала статус найбільш епатажної країни цього року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, фінський дует Windows95man днями приїхав до Мадрида на пре-паті конкурсу. Артисти виступили зі своїм конкурсним треком “No Rules”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що виступ “Windows95man” був одним із найбільш запальних на євровечірці. Артисти вразили своїм ексцентричним перформансом.

Щоправда, цього разу фінські артисти постали у менш епатажних образах. Зокрема, соліст лишився виступати у шортах, не скидав їх, на відмінну від виступу в рамках національного відбору. Варто відзначити, що у співаків були певні проблеми з виконанням наживо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як швейцарський виконавець Немо вразив своїм виступом на пре-паті Євробачення 2024 у Мадриді. Букмекери вже поставили його на перше місце серед можливих переможців конкурсу.