Меловіну - 27: найвідоміші хіти популярного співака та представника України на Євробаченні 2018 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
945
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
Фото: MÉLOVIN / Facebook

У добірці представлені як україномовні, так і англомовні треки

Популярний український артист Меловін, який відсвяткував свій 27 день народження, вже давно заполонив серця істинних поціновувачів української музики. Своїх фанів артист називає меловінаторами. Вони, своєю чергою, віддають безмежну любов улюбленому артисту.

За свою 10-річну кар'єру виконавець встиг випустити багато хітів. Тож, з нагоди дня народження артиста представляємо вашій увазі топ-5 його композицій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Dreamer

Цей трек є найновішим у творчому доробку артиста. З ним він хотів представляти Україну на Євробаченні 2024, одначе, на національному відборі посів лише 3 місце. Пісню Меловін написав після походу на могилу легендарного українського композитора Володимира Івасюка. “Dreamer” відразу полонив серця українців завдяки своїм дискомотивам.

Ти

Вперше цю пісню шанувальники артиста могли почути тоді, коли він брав участь у 6 сезоні вокального талант-шоу “Х-фактор”. В оригінальній версії композиція складалася з російського та українського тексту, проти пізніше виконавець зробив версію лише українською та змінив аранжування.

З тобою, зі мною, і годі

Цей трек має максимально осінній настрій. З одного боку він про нещасливе кохання, а з іншого - про віру в те, що всі негаразди закінчаться і ліричний герой колись побачить той світ, про який мріяв давно.

Вітрила

Ця композиція - своєрідна ода коханню. Артист співає своїй коханій, описуючи в тексті те, ким вона для нього є.

Under The Ladder

Завдяки цій композиції, про Меловіна дізналися у Європі. Саме з нею у 2018 році він представив Україну на Євробаченні і хоч артисту вдалося посісти лишень 17 місце проте за думкою глядачів він потрапив у топ-7.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін зачарував архівними дитячими знімками в день свого 27-річчя. У свій день народження артист пообіцяв фанам сюрприз.