"Я не живу ілюзіями": популярна українська телеведуча та акторка задумується про поновлення військового квитка

Новини шоубізнесу
799
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Валентина Хамайко
Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Знаменитість також готова згадати свої медичні навички

Популярна українська ведуча та акторка Валентина Хамайко, яка втратила на війні пасинка та чоловік якої наразі служить у ЗСУ, розповіла, що вирішила відновити свій військовий квиток. Подробиці - в нашому матеріалі.

Більше того, зірка українського ТБ похвалилася, що вже пройшла тактичну підготовку. Цією новиною вона поділилася в інтерв'ю kp.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, в розмові вона розповіла, що має медичну освіту. 42-річна Хамайко хоче бути максимально корисною своїй батьківщині, тому для цього і згадує навички, які колись опанувала

Я не живу ілюзіями, що війна закінчиться сьогодні чи завтра. Я в останній важкій розмові з чоловіком сказала йому: "В мене немає ілюзій, що війна не зачепить і доньку Соломію, і сина Михайла. Вони дорослішають". Відновити військовий квиток складно, тому що у нас це була військова кафедра. Коли я пішла відновлювати, мені сказали, що зараз не до мене. Все це затягнулося,
- поділилася Хамайко. 

Жінка також додала, що у як у цьому, так і минулому році, вона мала змогу навіть пройти тактичну підготовку. Завдяки цьому, вона отримала дуже корисні речі.

Навіть для мене, людини з медичною освітою, деякі моменти були відкриттям. Наприклад, жіночою прокладкою ідеально фіксується травма легень. А жіночими тампонами тампонуються рани. Я б навіть подумати не могла. Мамою чотирьох малолітніх дітей я теж буду не все життя. Я роблю своє, підтримую рівень знань. Єдине, чого наразі не роблю, то це не ходжу регулярно до тиру стріляти. Бо фізично бракує на це часу.
- резюмувала Валентина.
Пост Валентини Хамайко
instagram.com/valentinakhamaiko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Валентина Хамайко розповіла, як допомагала чоловіку адаптуватися після повернення з фронту. Ведуча зазначила, що їй страшно згадувати ті часи.