Не стало найстарших сіамських близнюків Лорі та Джорджа Шаппеллів: як вони жили

Новини шоубізнесу
2 300
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лорі та Джордж Шаппелли
Фото: thesun.co.uk

Близнюки пішли з життя у 62 роки

Однією з останніх новин, яка розірвала світовий інформаційний простір, стала інформація про те, що на 63 році з життя пішли найвідоміші сіамські близнюки Лорі та Джордж Шеппелли. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про смерть найстарших та найвідоміших сіамських близнюків повідомила Книга рекордів Гіннеса. Відомо, що вони пішли з життя 7 квітня в лікарні університету Пенсильванії. Причини смерті не повідомляються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Лорі та Джордж народилися у Пенсільванії 18 вересня 1961 року. У них були зрощені черепи. Чоловік та жінка мали єдині кровоносні судини, без яких неможливе життя поодинці.

Окрім того, 30% їхнього мозку також розділялися на двох (лобові та тім'яні частки). В історію Шаппелли увійшли перш за всетому, що вони були першими одностатевими близнюками, які представили себе у 2007 році як різні статі. Це сталося тоді, коли Джордж визнав себе трансгендером і почав представлятися чоловіком. Цікаво, що раніше він називав себе Ріба, так як йому вкрай не подобалося, що його справжнє було схоже з іменем Лорі. Відомо, що Джордж та Лорі проживали в двокімнатній квартирі. У кожного з них була своя кімната, в якій брат та сестра по черзі ночували. Вони завжди говорили, що не хочуть навіть задумуватися над тим, щоб їх розлучили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як на 32-му році життя померла співачка Кет Дженіс. В акторки залишився 7-річний син.