Тролив Кіркорова та був у шлюбі з "Міс Європа": цікаві факти про дизайнера Роберто Каваллі, який помер на 84-році життя

Новини шоубізнесу
5 277
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Роберто Каваллі
Фото:via hauteliving

Талант до дизайнерської справи проявлявся у Роберто ще з дитинства

Нещодавно світовий інформаційний простір сколихнула новина про те, що на 84-му році, з життя пішов легендарний італійський модельєр Роберто Каваллі. Він прожив яскраве життя та підкорив неймовірну кількість людських сердець своїми екстравагантними дизайнами.

Цікаво, що хист до цієї справи у Каваллі виник ще з раннього дитинства. До речі, Роберто хотів, щоб його називали “модним художником”.Отож, видання Oboz.ua представило цікаві факти про покійного італійського метра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проявлення таланту

Дідусь Роберто - Джузеппе Россі - колись був популярним портретистом у своєму регіоні. Він викладав живопис для підлітків (дівчат). Мати Роберто - Роландо Фратіні - із донькою Лієттою стала власниками ательє з пошиття одягу. Відтак, малювання та дизайн оточували Каваллі з раннього дитинства вплинули на вибір майбутньої професії.

Шлюб із "Міс Європа"

На початку 1970-х років Каваллі винайшов принципово нову процедуру з нанесення малюнків на шкіру. Саме тоді він здобув першу популярність. Потім, у 1977-році Роберто став членом журі "Міс Всесвіт". Він підтримував на конкурсі "Міс Австрію" Єву Дюрінгер. Згодом вони стали чоловіком та дружино, однак у 2010-у році пара розлучилася.

Роберто - багатодітний батько

У італійського метра залишилося шестеро дітей. Наймолодший син Джорджіо з’явився у Каваллі, коли йому було 82 роки.

Роберто Каваллі
Getty images

Останні роки життя дизайнера та його захоплення

Роберто Каваллі під кінець свого життя став рестораторм. Зокрема, у 2002 році Роберто відкрив своє кафе-магазин у Флоренції. Потім чоловік відкрив кафе Just Cavalli у Мілані. Стосовно його хобі, то дизайнер захоплювався автомобілями та швидкою їздою.

Поїздка Каваллі в Київ та жарт над Кіркоровим

18 років тому Роберто відвідав українську столицю в якості судді конкурсу “Міс Європа” під час бесіди Каваллі з журналістами у залі хтось згадав про Філіпа Кіркорова, який того часу був обличчям торгової марки Cavalli в рф та пишався своїм знайомством із Роберто. Метр прокоментував це наступним чином:

Я не знаю цю даму,
– сказав він, чим розсмішив присутніх.

До речі цікавим є факт що співачка Ані Лорак у 2008 році представляла Україну у сукні легендарного модельєра. Вбрання Лорак тоді викликало у єфрофанів справжній фурор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як модельєр Андре Тан відверто зізнався, чому не показує свою доньку. Дизайнер запевнив, що найголовнішим для нього є здоров'я дитини.