Не знайшла місця для маленького хлопчика: Алла Пугачова відмовилася від родича та дозволила усиновити його

Новини шоубізнесу
3 133
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Алла Пугачова
Фото: instagram.com/alla_orfey

При цьому, артистка допомагає рідній людині

Днями інформаційний простір ошелешила новина про те, що знаменита російська артистка Алла Пугачова, яка показала фото без ретуші, нібито відреклася від сина свого племінника. Подробиці - в нашому матеріалі.

Видання УНІАН повідомило, що таку новину розповсюджують росЗМІ. Відтак відомо, що племінник Пугачової Влад вів не дуже хороший спосіб життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вірніше сказати, цей спосіб згубив його здоров’я, адже чоловік вживав наркотики і до того ж іще мав величезну купу боргів. Проте, попри все Алла Борисівна допомагала своїй рідні.

Незабаром Влад знову зійшов з вірного шляху. На тлі згубного способу життя у нього відмовили ноги. Пугачова знову взяла участь у долі племінника, лікувала його, витративши на це багато часу, сил і грошей. Прийшовши до тями, молодий чоловік зустрів іншу жінку, з якою і почав будувати нові особисті стосунки,
- відзначили російські пропагандисти.

Окрім того, говориться, що селебритіс дозволила усиновити своїм знайомим сина Влада. Проте, вона не перестає спілкуватися з ним та допомагає фінансово. Зірка навіть придбала для нього нерухомість.

Прихильність хлопчика стала головним чинником для прийняття такого непростого для Пугачової рішення. Артистка ж розуміла, що робить вибір на користь дитини, навіть якщо це рішення і виглядало в чомусь непопулярним в очах обивателів. А потім, зв'язок із сім'єю зоряної родички у дитини не переривався - вона постійно бувала в будинку Алли Борисівни, дружила з її дітьми, її привозили на всі спільні дитячі свята,
- додав інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алла Пугачова відреагувала на звернення 3-річної українки. Чоловік співачки Максим Галкін заради дівчинки заговорив українською.