Як Алла Пугачова виглядає насправді: в Мережі з'явилося реальне фото російської Примадонни без ретуші (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 550
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова
Фото: instagram.com/alla_orfey

Артистка досі намагається сховатися за величезними окулярами, але навіть так зірку впізнають, де б вона не була

74-річна Алла Пугачова, яка через засудження кремлівської агресії постійно потерпає від гніву пропагандистів , не може сховатися від фанатів навіть на Кіпрі. А після однієї з таких зустрічей в Мережу потрапило її “чесне” фото без ретуші, де можна розгледіти, як зараз насправді виглядає зірка російської естради. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своїх соцмережах Алла Борисівна не так часто тішить шанувальників власними фото. Власне тому останнім часом не раз виникали чутки, ніби співачка приховує своє обличчя. Чи то просто від бажання обмежити свою публічність, чи то заради того, аби нібито приховати наслідки невдалої пластичної операції з омолодження.

І все ж, судячи з усього, не так вже сильно Примадонна переживає щодо свого зовнішнього вигляду. Адже, як виявилося, артистка досі не відмовляє прихильникам у комунікації з нею та спільних фотографіях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, днями в Мережі зʼявилися кадри, на яких чітко видно, як зараз виглядає 74-річна Алла Пугачова. Як розповіла дівчина, на ім’я Олександра Сухова, вони випадково зустріли Примадонну 8 березня в одному з закладів на Кіпрі. А згодом артистка не тільки поспілкувалася зі своїми прихильницями, а й погодилася на спільне фото, а також залишила Олександрі автограф із портретом жінки, який самотужки намалювала для фанатки.

Алла Пугачова з прихильницями
Фото: instagram.com/goodkarmabitch_
Алла Пугачова з прихильницями
Фото: instagram.com/goodkarmabitch_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Галкін несподівано різко висловився проти Алли Пугачової . В інтерв'ю для пропагандистських ЗМІ чоловік почав розкидатися гнівними коментарями у бік Примадонни тільки через те, що вона не підтримала вторгнення рф в Україну.