"Зустрічаємось на передовій": Раміна Есхакзай розсекретила, як проходять її побачення з загадковим обранцем

Новини шоубізнесу
1 553
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай
Фото: instagram.com/raminalalala

Відома блогерка вже не приховує, що має романтичні стосунки з військовим

Популярна блогерка та інтервʼюєрка Раміна Есхакзай намагається не розсекречувати деталі особистого життя. Однак відомо, що після розставання з юристом Євгенієм Проніним, вона знайшла нові стосунки. Як знаменитості вдається поєднувати їх з величезною кількістю роботи — дізнавайтеся нижче!

В коментарі журналістці радіо "Люкс ФМ" Наталії Тур Раміна Есхакзай ледь не вперше відкрила деякі деталі щодо свого нового коханого. Називати імена блогерка не стала, проте зізналася, що її обранцем є військовий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявилося, що зараз чоловік служить на передовій, тому часті зустрічі — не те, чим може похизуватися пара. Проте, за словами Раміни, вона їздить до нього на службу, аби побачитися. Ну а ці стосунки в цілому вона вважає досить серйозними, адже не готова витрачати час на побачення, які не мають майбутнього.

Якщо зустріч на передовій можна вважати побаченням, то минулого тижня.
Так, є військовий, із яким у мене є романтичний підтекст, і ми з ним зустрічаємося на передовій, тому що він там служить,
— зазначила Раміна Есхакзай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Раміну Есхакзай вшанували особливою відзнакою від "Азову". Відома журналістка, яка знімає репортажі в зонах бойових дій, показала, які ще відзнаки отримала від військових за свою плідну працю.