Раміну Есхакзай вшанували особливою відзнакою від "Азову" (ФОТО)

Знаменитості
732
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай
Фото: instagram.com/raminalalala

Відома журналістка, яка знімає репортажі в зонах бойових дій, показала, які ще відзнаки отримала від військових за свою плідну працю

Відома блогерка та журналістка Раміна Есхакзай, яка заявила, що готова піти воювати , отримала особливі відзнаки за свою роботу. Інфлюенсерка не тільки освітлює, що насправді відбувається на фронті, але й активно допомагає Збройним силам України. Як їй за це завдячили військовослужбовці — розповідаємо нижче!

На своїй сторінці в Instagram Раміна Есхакзай показала, які відзнаки отримала від військових, які боронять нашу країну на фронті. Виявилося, що журналістка отримала не одну подяку від різних підрозділів. Зокрема командир підрозділу Національної гвардії України "Азов" Денис Прокопенко підписав їй відзнаку за "підсилення боєздатності підрозділу, згуртованості на шляху до виборювання незалежності України та відданість Батьківщині і нації".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Раміна Есхакзай
Фото: instagram.com/raminalalala

Окрім того, в колекції Раміни також є відзнаки від 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс", 3-ої окремої штурмової бригади та 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону. І навіть на цьому весь список не закінчується!

Однак сама Раміна завдячує цим своїм підписникам. Оскільки саме вони продовжують донатити і допомагати військовим.

Хоча тут і вказано моє імʼя, але ці подяки ваші, бо без вас я б не змогла так масштабно допомагати нашим захисникам та захисницям! Дякую вам,
— звернулася Раміна Есхакзай до своїх підписників.
Раміна Есхакзай
Фото: instagram.com/raminalalala
Раміна Есхакзай
Фото: instagram.com/raminalalala
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Раміна Есхакзай зізналася, що не хоче народжувати дітей . Втім, знаменитість зізнається, що вона не раз думала над тим, аби стати мамою дещо в інший спосіб.