Віталій Козловський розсекретив, як назвав свого первістка: "Імʼя мого сина було на вустах мільйонів людей"

Новини шоубізнесу
1 266
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський вперше став татом
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Це давньогерманське імʼя, яке означає "божественний"

Сьогодні Віталій Козловський ошелешив прихильників новиною, що вперше став батьком . Адже тільки нещодавно артист випустив кліп, у якому показав вагітну дружину, а тепер зʼясувалося, що на момент його виходу співак вже офіційно мав статус батька. Як музикант назвав свого первістка — дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Раміні Есхакзай співак вперше заговорив про своє особисте життя і поділився емоціями, які відчуває після народження малюка. Син Віталія Козловського народився ще 25 лютого, проте тривалий час він разом з дружиною приховував цю новину, насолоджуючись новим, довгоочікуваним статусом батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, імʼя первістка пара обрала досить незвичне, а саме — давньогерманське. Найбільше його асоціюють з найпрестижнішою нагородою в кінематографі, що має назву “Оскар”.

Нещодавно Україна отримала Оскар. І імʼя мого сина було на вустах мільйонів людей. Це наша нагорода,
— розповів Віталій Козловський.
Віталій Козловський вперше став татом
Фото: скріншот з відео

Віталій Козловський підкреслив, що назвати сина Оскаром вигадав саме він. За словами артиста, він достатньо давно випадково почув це імʼя, коли відпочивав в Італії.

Я колись дуже давно був у гостях в Італії у мами, там одна наша українка назвала синочка Оскаром. І вона його постійно кликала, а я ж людина, що співає, тому сприймаю фонетично, наскільки це слово красиве — Оскар. Воно означає “божественний”, але це я вже потім дізнався. І просто мені так запало в душу, бо я раніше асоціював Оскар з нагородою в Голлівуді, а тут дуже красиве чоловіче імʼя,
— додав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський зізнався, що його змушували співати російською . Артист пояснив, хто саме повпливав на його творчість.