49-річний Василь Вірастюк вчетверте став батьком: молодша коханка народила йому сина (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
8 903
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Василь Вірастюк
Фото: facebook.com/vasyl.virastyuk

Фактично нині спортсмен ще одружений, проте зараз він побудував нові стосунки з жінкою, що молодша за нього на 11 років

Народний депутат України Василь Вірастюк, син якого записався в репери , не приховує, що пішов від дружини до молодшої коханки. І, як виявилося, стронгмен не просто знайшов нове кохання, а й вчетверте став батьком. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

В інтервʼю Славі Дьоміну Василь Вірастюк відверто заговорив про нові стосунки. Виявилося, ще 9 місяців тому спортсмен знову став татом, адже коханка народила йому сина, якого пара назвала Володимиром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Вірастюк не приховує, що насправді вважає це зрадою своїй другій дружині. Адже окрім того, що вони офіційно ще не розведені, новий роман Василь закрутив тоді, коли жінка разом з дітьми перебували за кордоном на початку війни.

Четвертий син, Володимир. Зараз йому буде дев'ять місяців. У мене нові стосунки більше як рік. Стосунки почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я той вчинок (переїзд за кордон дружини з дітьми — прим. ред.) сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму,
— зізнався Василь Вірастюк.

Багато розповідати про нову кохану стронгмен не став, проте зазначив, що Ірина молодша за нього на 11 років. І попри усі труднощі, Василь Вірастюк відчуває себе щасливим у нових стосунках.

Цивільну дружину звати Ірина. На 11 років молодша. Наразі я закоханий і щасливий, попри суди й тиски. Мабуть, я був винен у тому, що я її (колишню дружину — прим. ред.) відпустив за кордон. Потрібно було б наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в тому не було потреби,
— додав спортсмен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишня кохана Вірастюка вразила сумою аліментів на синів, які хоче отримати від чоловіка. Жінка сформувала доволі чіткі вимоги щодо подальших аліментів.