"Мить бездоганного щастя": Алан Бадоєв розчулив Мережу кадрами першої за 4 роки зустрічі з дітьми (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 459
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Алан Бадоєв
Фото: instagram.com/alanbadoev

Спочатку відомий режисер не бачив власних дітей через карантин, а згодом на заваді їх зустрічі стала повномасштабна війна

Відомий український кліпмейкер, режисер та продюсер Алан Бадоєв, який замилував спогадами про покійну маму , вперше за 4 роки зустрівся зі своїми дітьми. Знаменитість тривалий час міг підтримувати звʼязок з найріднішими лише дистанційно, проте днями йому випала можливість нарешті провести час з Лолітою та Богданом. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Радісною новиною про довгоочікувану зустріч Алан Бадоєв поділився у своїх соцмережах. А разом з тим чоловік показав, як зараз виглядають його донька Лоліта та названий син Богдан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму дописі режисер зазначив, що востаннє зустрічався з власними дітьми аж 4 роки тому! Спочатку він не міг зустрітися з рідними через карантинні обмеження, що виникли у звʼязку з пандемією COVID-19, а згодом — на заваді їх зустрічі стала війна.

Я не бачив своїх дітей разом чотири роки…Спочатку ковід, потім війна, тож привчився до спілкування через відеозв'язок. Хоча для мене це як пити каву без кофеїну чи танцювати на "тихій паті", де в кожного своя музика в навушниках... Занадто нові й сучасні тенденції, вони, скоріше, мають вигляд "як справжні", але не є ними,
— зазначив Алан Бадоєв.

Втім, нещодавно зустріч Алана Бадоєва з дітьми відбулася в Іспанії. Там режисер представляє власний документальний фільм “Довга Доба, через який нещодавно чоловік обурився на організаторів української кінопремії. Та, як підкреслив Алан, Лола і Богдан усього декілька днів провели з татом, супроводжуючи його на кінопоказах.

Бо Лола, Боря і я — ми як дуже злагоджене тріо, яке по відчуттю знає всі партії всіх імпровізацій. Кожен відчуває своє місце і мить, коли потрібно починати соло. Це мить бездоганного щастя і вона безумовна. Дякую вам мої янголи, ми збережемо один одного,
— додав продюсер та режисер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв назвав найперспективніших молодих артистів . Продюсер розповів, кого з нових артистів на українській сцені вважає особливо перспективними.