Присвята річниці війни, колаборація з військовим та історія кохання бабусі з дідусем: згадаємо 5 найяскравіших кліпів співачки Masha Danilova

Новини шоубізнесу
1 179
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Юна артистка вже на досвіді знає, як створювати кліпи, що будуть викликати зацікавленість публіки

Сьогодні, 17 квітня, відзначає свій день народження українська співачка Masha Danilova. Її творчість, харизма та голос завоювали серця шанувальників, а перший музичний альбом артистки став особливо популярним у Мережі. З нагоди 17-річчя Маші Данілової, ми зібрали її п'ять найяскравіших відеокліпів.

Рояль

“Рояль” — це крайній реліз на сьогодні. Пісня просякнула теплом, почуттями та емоціями. Як розповіла сама Маша, її натхненням для написання цієї роботи стала історія вічної любові її дідуся та бабусі. У відеокліпі до цієї пісні представлені реальні історії двох пар — як молодих, так і зрілих — які, попри всі життєві труднощі, залишаються разом і долають усі випробування. Цікаво, що в кліпі взяли участь бабуся та дідусь співачки, які разом вже цілих 57 років і вони являються прикладом вічного кохання для співачки. 

Навіщо

Ця пісня розповідає про особисті переживання співачки під час повномасштабного вторгнення. Робота юної артистки відображає біль, тривогу і відчай, які пережили дорослі й діти, залишившись наодинці зі своїми страхами. Кожен, хто на собі відчув страхи війни, зможе зрозуміти цю пісню. Головна ідея композиції — присвята всім українцям, які чекають на своїх захисників з фронту. Адже наше життя, за словами Маші, зупинилося 24 лютого, але попри це кожен продовжує чекати на своїх героїв, сподіваючись на об'єднання після тривалої розлуки й мати змогу знову обійнятися. Ця робота також спеціально записана в співпраці з військовим та бандуристом KAPELA до річниці війни. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кайф

Співачка наголошує, що кожен день варто цінувати та не марнувати. Життя може бути довгим або коротким, і майбутнє завжди залишається невідомим. Тому важливо жити на повну котушку, робити те, що дійсно хочеться, і жити відповідно до своїх власних переконань, а не підлаштовуватися під чужі. Для співачки ця робота — це вираз абсолютної свободи у всіх аспектах і змісту, а сенс життя полягає в тому, щоб отримувати задоволення від кожної його миті.

Лампочки

У пісні "Лампочки", що розповідає про згаслі стосунки, співачка відтворює в образі лампочки почуття закоханості, які поступово згасають. У цій композиції вона ділиться власними невдалими відносинами. Співачка пояснила, що коли вона відчуває обман з боку близької людини її почуття потроху починають згасати, тому вона вирішила використати метафору згасання лампочки. Маша завжди намагається відтворити свої яскраві емоції у творчості, і її власний невдалий роман став джерелом натхнення для створення цієї вразливої композиції. Співачка присвятила цю пісню всім своїм сильним дівчатам і закликає не плакати за хлопцями. Трек “Лампочки” одразу ж став вірусним в ТікТок і досі зберігає свою популярність. 

Звичайний

Пісня “Звичайний” — про несправедливість, яка іноді трапляється з людьми. Коли дівчина відкривається, занурюється в почуття та віддає частинку душі, а хлопець просто користується нею та сприймає все це за досвід та черговий етап, у той час, як дівчина ж надає стосункам особливого значення. Цією роботою Masha Danilova показала, що, попри все, завжди треба любити себе, пам’ятати про свою цінність та вчитися на помилках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Данілова відверто зізналася, чи правда, що її карʼєру спонсорує знаменитий дідусь . Адже артистка є родичкою секретаря РНБО України Олексія Данілова.