"Кількість загиблих та постраждалих кожної години росте": українські зірки відреагували на ракетний обстріл Чернігова (ФОТО)

Новини шоубізнесу
832
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ракетний удар по Чернігову
Фото: ДСНС

Селебритіс вчергове проявили консолідацію

17 квітня російський режим наніс черговий удар по Україні. Цього разу під обстріл потрапив Чернігів. На акт тероризму вже встиг відреагувати український президент Володимир Зеленський. Відповідний пост він опублікував у себе в Instagram-stories.

Крім Володимира Олександровича, ряд українських зірок також не змогли прийти повз обстріл Чернігова. Свою реакцію у соцмережах розповсюдили Дмитро Гордон, Надя Дорофєєва, Володимир Дантес та Дмитро Монатік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро Гордон

Відомий журналіст розповсюдив кадр руйнувань, які спричинили росіяни у Чернігові. Своє обурення він супроводив агресивним емодзі та написав про велику кількість загиблих та постраждалих.

Пост Дмитра Гордона
Скриншот Instagram-Stories

Надя Дорофєєва

У себе в Instagram Story співачка висловила співчуття з приводу обстрілу Чернігова, а також повідомила, що проведе стрім. На ньому вона збиратиме кошти. Дорофеєва розповіла, що 50% зі збору піде на допомогу сім'ям постраждалих, інша половина - Азову на fpv-дрони.

Пост Наді Дорофєєвої
Скриншот Instagram-Stories

Володимир Дантес

Український співак не залишився осторонь і також відреагував на черговий акт тероризму з боку рф. Свій пост в Instagram Stories Дантес опублікував з відповідним емодзі.

Пост Володимира Дантеса
Скриншот Instagram-Stories

Дмитро Монатік

Артист висловив щирі співчуття сім'ям та рідним загиблих. Також Монатік закликав тих, хто знаходиться в Чернігові, здати кров для постраждалих.

Пост Дмитра Монатіка
Скриншот Instagram-Stories
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська опинилася в епіцентрі ракетного удару по Кривому Рогу. Артистка не стримуючи слід повідомила про перебіг подій, через які їй довелося зупинити власний концерт.