Нові правила, які кардинально змінять шоу! Організатори Євробачення ввели нововведення щодо жеребкування конкурсу

Новини шоубізнесу
3 082
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сцена Євробачення
Фото: Eurovision.tv

Тепер порядок виступів артистів більшою мірою залежатиме від продюсерів шоу

Вже відомо, скільки будуть коштувати найдорожчі та найдешевші квитки на шоу Євробачення у Мальме. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня, а фінал відповідно 11-го числа. Наразі відомо, що порядок виступів на 68 пісенному конкурсі було скориговано. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті Євробачення. Отож, як виявилося, із цього року конкурсанти не просто обиратимуть місце свого виступу ( у першій чи другій частині фіналу). Тепер артисти матимуть окрему опцію - “Вибір продюсера”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, 25 з 26 виконавців у фіналі (Швеція вже обрала позицію 1) оберуть першу половину, другу половину, або “Вибір продюсера” у жеребкуванні. Відтак, якщо простіше, то це означає те, що якщо конкурсант під час жеребкування витягне опцію “вибір продюсерів”, то саме продюсери Євробачення оберуть порядковий номер виступу артиста. Це може бути як перша, так і друга частина. Відомо, що буде 6 місць для вибору в першій половині та 6 у другій половині і 13 місць на вибір продюсерів. Один з організаторів конкурсу розповів, чому було прийнято рішення змінити жеребкування.

Вся справа в тому, щоб створити найкраще телевізійне шоу та дати всім артистам шанс сяяти. У попередні роки, маючи лише жеребкування першої та другої половини, ви могли виявити, що багато балад потрапили в одну частину шоу або багато фаворитів були обрані для виконання в одній половині. Додавання гнучкості Producer’s Choice дає мені можливість створити ще кращий потік різних темпів і ще більш захоплюючий великий фінал,
- пояснив продюсер конкурсу Крістер Бьоркман.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як переможниця Євробачення 2014 змінилася до невпізнаваності. Відомо, як зараз виглядає Кончіта Вурст.