Переможниця Євробачення 2014 змінилася до невпізнаваності: як зараз виглядає Кончіта Вурст (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 127
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Кончіта Вурст
Фото: Колаж УНІАН

Артистка все більше схожа на чоловіка

Як правило, переможці міжнародного конкурсу Євробачення запам'ятовуються на дуже-дуже багато десятиліть, однак деколи, вони забуваються через декілька років. Австрійська виконавиця Кончіта Вурст (Томас Нойвірт) стала однією з найяскравіших тріумфаторок конкурсу.

У 2014-му Кончіта вразила не тільки своїм вокальним талантами та композицією "Rise Like a Phoenix", а й сміливим та екстравагантним образом бородатої трансгендерної жінки. Звісно, що перемога на конкурсі того року не забарилася і Кончіта привезла Євробачення в Австрію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі ж бородата, але водночас тендітна артистка стала зовсім не схожа на себе 10-річного зразка. Можна сказати, що вона упевнено повертається до образу чоловіка. Томай Нойвір - який є творцем та виконавцем даного образу, без сумніву стає схожим на мачо, чим знищує той образ, завдяки якому йому вдалося перемогти на Євробаченні. Тепер артист носить не сукні, а джинси та футболки, не підбори - а грубе взуття. Ба більше, своє довге волосся Нойвірт обрізав під каре.

Кончіта Вурс у різних образах
Колаж УНІАН

Очікувано, таке перевтілення, чи то повернення до себе справжнього, не дуже сподобалося шанувальникам артиста. Багато хто почав називати його драг-квінсом, однак сам Нойвірт прагне, щоби його вважали передовсім чоловіком, який кохає чоловіків.

Варто нагадати, що свого часу цей імідж приніс Томасу нещастя. Зокрема, колишній хлопець співака погрожував, що розповість громадськості, що у нього позитивний ВІЛ статус. Про це Нойвірт розповів особисто. Наразі ж Томас продовжує жити зі своєю проблемою та продовжує займатися музикою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що композиція Джеррі Хейл та Альони Альони для Євробачення 2024 стала однією з найпопулярніших серед єврофанів. Наразі букмекери пророкують українкам 4 місце.