"Цинічний терористичний злочин": Олена Зеленська зазначила, що могло б запобігти ракетному удару по Чернігову (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 268
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська
Фото: Скриншот

Перша леді висловила свої співчуття рідним та близьким

Сьогодні, 17 квітня російський путінський режим вчинив черговий акт тероризму, обстрілявши Чернігів. На це вже встигли відреагувати українські зірки. Свою реакцію висловила і Перша леді Олена Зеленська. Подробиці - в нашому матеріалі.

Олена Володимирівна емоційно прокоментувала масове вбивство чернігівчан. Відомо, що російські ракети влучили у будівлю тамтешнього готелю. Станом на 13:07 повідомлялося про 13 загиблих та 60 постраждалих. Серед них двоє дітей. Зеленська наголосила, що росіяни

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вранці 17 квітня російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Чернігову. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені місцеві мешканці. Перша леді України Олена Зеленська емоційно прокоментувала цинічне вбивство мирних людей. Дружина очільника країни зазначила, що росіяни могли б не влучити туди, куди влучили, якби Україна мала відповідну кількість систем ППО.

Щонайменше 10 загиблих і 20 поранених людей. Трагічний ранок у Чернігові, де росіяни влучили ракетою в будівлю готелю. Ще два десятки постраждалих під завалами. Цинічний терористичний злочин, якому могла запобігти додаткова система ППО. Мої співчуття рідним та близьким.
- повідомила у своїх соцмережах Зеленська.
Пост Олени Зеленської
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Зеленський відреагував на ракетний обстріл Чернігова. Президент України розповів про загиблих та постраждалих.