"Це зараз єдиний мій дохід": Василь Вірастюк розповів про рівень своєї зарплатні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
826
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Василь Вірастюк
Фото: Скриншот з відео

Стронгмен та депутат також зазначив, що на його зарплатню впливають аліменти

Народний депутат України від фракції Слуга народу Василь Вірастюк, який вчетверте став батьком , розповів про свій рівень своєї депутатської зарплати. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Стронгмен та нардеп також зізнався, чи буде балотуватися на вибори на другий термін. Про це Василь розповів в інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну. Зокрема, Вірастюк зізнався, що його зарплата не така вже й велика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, нардеп стримує 53 тисячі грн. Однак, з цієї суми також вираховуються аліменти. Відтак, у Василя залишається 36 тисяч. Окрім цього, спортсмен отримує пенсію, розмір якої становить 2,8 тисячі.

Моя зарплата зараз із відрахуванням аліментів — 36 тисяч гривень, а з аліментами додати ще 16 тисяч. Тобто десь в розмірі майже 53 тисячі. Це зараз єдиний мій дохід. Я за свою спортивну кар'єру мав можливість заробити. Навіть ті дві квартири, про які нещодавно писали, однокімнатні, були придбані до моєї каденції народного депутата, але внаслідок того, що документи отримувались впродовж півтора року від забудовника, то журналісти собі розглянули, що в Вірастюка під час його каденції, під час війни в країні з'явилося ще дві квартири
— розповів нардеп.

Дивитися з 36:45

Окрім того, 49-річний Вірастюк поділився своїми думками, щодо можливого другого терміну його депутатської діяльності. Відтак, Василь заявив, що не встиг через повномасштабну війну зробити те, що запланував.

Я б пішов ще на один термін, бо багато з того, що було заплановано зробити, ще не зроблено. Цьому завадила повномасштабна війна. Багато є чого робити, багато чого було сплановано 2021 року, саме був чітко написаний план на 2022 рік, були можливості, все б мало бути красиво,
 — заявив Вірастюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чим живе старший син Василя Вірастюка. Наразі відомо, що хлопець записався в репери та пропонує своїм слухачам речитативи з нецензурною лексикою.