Гірка втрата: на 62-му році з життя пішов відомий театральний актор Петро Нікітін

Новини шоубізнесу
540
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Петро Нікітін
Фото: facebook.com/frankotheatre

Причина смерті актора наразі невідома

18 квітня український інформаційний простір розірвала сумна новина про те, що на 62 році з життя пішов відомий український театральний актор Петро Нікітін. Артист працював у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Трагічну новину повідомили колеги знаменитості на офіційній сторінці театру у Facebook. Зокрема, з повідомлення бачимо, що артист відійшов в інший світ 17 квітня. Йому був всього лише 61 рік. Причину смерті поки що не розкривають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, відомо, що Петро Нікітін навчався в театральному відділенні Харківського інституту мистецтв. За час своєї професійної кар'єри працював в різних театрах. Зокрема, в Харкові та Києві.

Відійшов у вічність актор нашого театру Петро Нікітін. Ця несподівана звістка шокувала наш театр. Глядачі театру і кіно цінували талант актора та вміння перевтілюватися в різні образи, франківці ж пам'ятатимуть Петра як доброго друга та надійного партнера на сцені. Світла пам'ять! Наші щирі співчуття рідним та близьким,
- повідомляють колеги актора.
Петро Нікітін
Фото: facebook.com/frankotheatre
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що помер відомий український актор Віктор Раду. Зірка серіалу “Ліквідація” пішов у засвіти на 68-у році життя.