"Мені люди співчували": Василь Вірастюк висловився про свій нещасливий шлюб з другою дружиною

Новини шоубізнесу
6 141
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Василь Вірастюк  разом з дружиною
Фото: Василь Вірастюк / Facebook

Стронгмен повідомив, що між ним та дружиною давно не було порозуміння

Народний депутат України, відомий стронгмен Василь Вірастюк, який розсекретив рівень своєї заробітної плати, повідомив, що був нещасливим у своєму другому шлюбі з дружиною Інною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про своє подружнє життя з другою дружиною Василь розповів в інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну. Бесіда вже опублікована 15 квітня на YouTube каналі блогера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що наразі Василь перебуває у процесі розлучення зі своєю дружиною, з якою прожив 15 років.

Мені люди співчували: Як ти все це витримуєш? Просто через свій характер я все вбираю в себе, але не завжди емоційно видаю. Мене вже потрібно до краю довести, щоб я видав. І так відбувалося, – розповів він. – Ти людині дозволяєш до певної міри, потім тобі приходить край, ти натякаєш, що буде ай-ай-ай, і як би все рівно.
- повідомив Василь

Василь також додав, що між ним та дружиною давно не було взаєморозуміння. Окрім того, він зізнався, що дуже образився на кохану через те, що вона у перші дні широкомасштабного вторгнення росії взяла дітей та виїхала за кордон. Тепер же Василь перебуває в нових стосунках і відчуває себе повністю щасливим.

А я казав: "Не їдь. Будьте тут, ви зараз на Західній Україні. Що вам заважає нормально проживати? Я буду їздити по роботі, якийсь тиждень-півтора – і я вас буду бачити. Я хочу бачити дітей". Ну і звідти все пішло",
– резюмував стронгмен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Василь Вірастюк вчетверте став батьком. Молода коханка народила йому сина.