"Він старий і не витримає": молода дружина Віктора Павліка зізналася, чи планує ще народжувати

Новини шоубізнесу
1 399
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова запевняє, що сама вона ще хоче стати мамою донечки, а от її чоловік, схоже, не дуже цим зацікавлений

Дружина Віктора Павліка, якій"експерти" порадили звернутися до стиліста, розсекретила, чи планують вони ще спільних дітей. Зараз пара виховує сина Михасика, але від попередніх стосунків артист має ще сина і доньку, а окрім того, у 2020 році він втратив ще одного сина, на імʼя Павло. То чи готова Катерина Репяхова народити коханому ще одного спадкоємця — дізнавайтеся на Хочу!

В програмі "Ранок у великому місті" молода дружина народного артиста України розсекретила їх плани на майбутнє. Сама Катерина Репяхова стверджує, що хотіла б ще раз стати мамою та народити донечку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте Віктор Павлік, схоже, не підтримує дружину у цьому питанні. 58-річний Віктор Франкович вважає себе застарим для того, аби у такому віці знову ставати татом для немовля.

Віктор Франкович каже, що він старий і не витримає. А я, звісно, хочу ще дітей. Хочу ще дуже донечку. Головне, що я хочу, а все інше вже...
— каже Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка відповіла хейтерам на закиди про те, що вона витрачає його гроші. Катерина Репяхова зізналася, що заробляє достатньо, аби забезпечити себе та власного сина.