"Він старий і не витримає": молода дружина Віктора Павліка зізналася, чи планує ще народжувати

Новини шоубізнесу
1 267
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова запевняє, що сама вона ще хоче стати мамою донечки, а от її чоловік, схоже, не дуже цим зацікавлений

Дружина Віктора Павліка, якій"експерти" порадили звернутися до стиліста , розсекретила, чи планують вони ще спільних дітей. Зараз пара виховує сина Михасика, але від попередніх стосунків артист має ще сина і доньку, а окрім того, у 2020 році він втратив ще одного сина, на імʼя Павло. То чи готова Катерина Репяхова народити коханому ще одного спадкоємця — дізнавайтеся на Хочу!

В програмі "Ранок у великому місті" молода дружина народного артиста України розсекретила їх плани на майбутнє. Сама Катерина Репяхова стверджує, що хотіла б ще раз стати мамою та народити донечку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте Віктор Павлік, схоже, не підтримує дружину у цьому питанні. 58-річний Віктор Франкович вважає себе застарим для того, аби у такому віці знову ставати татом для немовля.

Віктор Франкович каже, що він старий і не витримає. А я, звісно, хочу ще дітей. Хочу ще дуже донечку. Головне, що я хочу, а все інше вже...
— каже Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка відповіла хейтерам на закиди про те, що вона витрачає його гроші . Катерина Репяхова зізналася, що заробляє достатньо, аби забезпечити себе та власного сина.