Сергій Танчинець відповів, чи справді перебуває в стосунках зі своєю піарницею

Новини шоубізнесу
12 283
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Сергій Танчинець
Фото: пресслужба каналу "1+1"

Фоловери підтримали артиста

Популярного українського співака, лідера рок-гурту “Без обмежень” Сергія Танчинця, очікувано запідозрили у романі з його піарницею Юлією. Сталося це на фоні їхньої спільної світлини, яку співак розповсюдив у себе в соцмережах. На ній він обіймав, притулявся до дівчини та навіть в якийсь момент поцілував її.

Користувачі очікувано почали говорити про те, що в житті Танчинця з'явилися нові стосунки. До таких розмов дійсно спонукав поцілунок у шию та те, що артист є розлученим. Деякі, мовляв, говорили, що саме через Юлю, Сергій покинув колишню дружину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сергій не пройшов повз ці коментарі та продемонстрував, як він на це реагує. Зокрема, артист не став розписувати довгий текст-виправдання. Він лише розповсюдив смайлик, який сміється.

Проте, знайшлося чимало підписників, які підтримали Сергія. Вони зауважили, що він та Юля - колеги та чудові друзі. А навіть, якщо між ними щось є більше за дружбу, то це їхні особисті справи.

Пост Сергія Танчинця
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Танчинець висловився про ласкаву українізацію. За словами артиста, зараз завдання діячів культури зробити все, щоб люди хотіли відмовлятися від російської мови в повсякденності.