"Відзавтра моє життя змінюється. Рак повернувся": відома українська телеведуча ошелешила новиною про свій стан здоров'я

Новини шоубізнесу
1 112
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Телеведуча Наталка Фіцич
Фото: facebook.com/fitsychn

Ведуча закликала підписників слідкувати за своїм здоров'ям

Популярна українська телеведуча каналу “Прямий” Наталка Фіцич ошелешила своїх фоловерів новиною про проблеми зі здоров'ям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, зірка вітчизняного ТБ страждає на онкологічне захворювання. Вона вже знову розпочинає курс лікування, який вже колись проходила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вочевидь, стара хвороба повернулася до Наталки внаслідок війни та постійних пережитих стресів. Фіцич повідомляє що хоче продовжувати свою роботу в кадрі, проте розуміє, що боротьба з раком внесе свої корективи не тільки в роботу, а і в життя

Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни. У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Життя, воно таке - приносить зміни, не всі хороші і бажані, але вже як є. Треба вчитися з ними жити. І ще: хочу закликати всіх і кожного подбати про своє здоров’я. Зробіть чек-ап, здайте хоч базові аналізи, перевірте стан хронічних хвороб. Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початках.
- резюмувала знаменитість.
Пост Наталки Фіцич
facebook.com/fitsychn
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як принц Гаррі та Меган Маркл нарешті відреагував на невтішні новини щодо пухлини, яку виявили у короля Чарльза. До речі, принц Гаррі та Меган Маркл вже давно обмежили контакти з британською королівською родиною.