Принц Гаррі та Меган Маркл нарешті відреагували на невтішні новини щодо пухлини, яку виявили у короля Чарльза

Знаменитості
582
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно члени королівської родини змусили похвилюватися багатьох людей. Адже, окрім того, що Кейт Міддлтон перенесла операцію ,  згодом стало відомо і про госпіталізацію 75-річного короля Великої Британії. Як виявилося, подружжя принца Гаррі та Меган Маркл теж не залишились осторонь цих подій, попри великі скандали всередині родини. Як вони відреагували на останні події – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Принц Гаррі та Меган Маркл вже давно обмежили контакти з британською королівською родиною. Ще у січні 2020 року подружжя відмовилося від обов'язків старших членів королівської сім'ї та всіх пов'язаних із цим привілеїв, а після – покинули Велику Британію. Тоді ж поступово вони почали розкривати скандальні історії, які раніше приховував Букінгемський палац, що навсправжки похитнуло їх стосунки з іншими членами королівської родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, як запевняє  The Mirror , Меган та Гаррі переймаються станом здоровʼя родичів. Тому після того, як вони дізналися невтішні новини про стан здоров'я принцеси Уельської та короля Чарльза III, герцоги відразу звʼязалися з ними, аби висловити своє занепокоєння.

Герцог і герцогиня різними способами зв'язалися з обома сторонами, щоб висловити свою стурбованість і передати найкращі побажання,

– каже інсайдер.

Принц Гаррі та Меган Маркл нарешті відреагували на невтішні новини щодо пухлини, яку виявили у короля Чарльза - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, наприкінці минулого року голлівудська "біблія" назвала головних невдах 2023 . Такий сумнівний титул отримали принц Гаррі та Меган Маркл саме через низку скандалів, повʼязаних з королівською родиною.

Головне фото: Getty Images