Олена Кравець розсекретила, як ніжно її називає Володимир Зеленський: ось що означає її прізвисько

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська ведуча та акторка Олена Кравець не має змоги бачитися зі своїм кумом Володимиром Зеленським під час широкомасштабної війни. Але, ця дружба залишається для неї особливою, адже вони разом працювали багато років, та бачили, як зростають діти одне одного. Тому не дивно, що після перемоги Олена Кравець сподівається нарешті зустрітися з близьким приятелем та знову почути, як він її називає.

До речі, вже багато років у Олени Кравець є особливе прізвище, який їй дав Володимир Зеленський. За словами знаменитості, президент завжди так називав її через дівоче прізвище Маляшенко.  Тому їх першу зустріч після перемоги України Кравець уявляє так, що вони довго обійматимуться з президентом, а він, вириваючись, говоритиме: "Ну, Малю". Про це вона розповіла в  інтерв'ю  для YouTube-проєкту ТСН.uа "Наодинці".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що з Володимиром Зеленським Олена Кравець є не просто друзями, а й кумами. Адже чоловік ведучої є хрещеним батьком дочки президента та першої леді. А сама Кравець стала хрещеною мамою Олени Зеленської, при чому сталося це у той самий день, коли хрестили Олександру Зеленську. Однак попри це телеведуча й гадки не має, як зараз живе родина президента України, адже у такий складний для країни період навіть жодного разу не бачилася ані з Зеленськими, ані з їх дітьми.

Я не знаю, який зараз вигляд мають [їхні] діти. Вони росли на наших очах – Сашка, Кирило з такими очима, такий класний. Я не знаю, тому що їх немає в соцмережах. І це безпека. Я не знаю, як вони, і я не можу це дізнатися, тому що я не маю доступу,

– розповіла Олена Кравець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Кравець розповіла про те, як змінилася Олена Зеленська за час президентства свого чоловіка.  Акторка розсекретила, чого особливо не вистачає першій леді України.