Олена Кравець щемливо відреагувала на обстріл рідного Кривого Рогу: "Тут живуть люди, з якими я зростала"

Новини шоубізнесу
631
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олена Кравець пригадала життя у Кривому Розі
Фото: instagram.com/lennykravets

Телезірка повідомила, що ракета прилетіла недалеко від будинку, в якому вона жила, та поділилася архівними світлинами з міста, що постраждало від російських ракет

Черговий ракетний обстріл українських міст спричинив жахливі наслідки для місцевих мешканців, оскільки на момент завершення пошуково-рятувальної операції у Кривому Розі було виявлено троє загиблих та понад 38 постраждалих. Свідком цинічного нападу на мирне місто стала й співачка Наталія Могилевська, яка прибула на місце трагедії , аби допомогти місцевим жителям. Та осторонь трагедії не залишилася й ексзірка “Кварталу 95” та кума чинного президента України Олена Кравець, яка провела свої дитинство і юність у Кривому Розі.

На трагічні новини телезірка відреагувала майже відразу. Олена Кравець вирішила допомогти постраждалим місцевим жителям, адже декого з них знає і сама, оскільки зростала у мікрорайоні, де стався приліт ворожої ракети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Олена відкрила збір для криворіжан та призвала усіх небайдужих допомогти постраждалим людям, домівки яких знищили російські ракети.

Це мікрорайон, де пройшло моє дитинство. Тут досі живуть люди, з якими я зростала. Тут неподалік моя школа. Я знаю цей будинок, цих людей,
— повідомила Олена Кравець.
Олена Кравець пригадала життя у Кривому Розі
Фото: instagram.com/lennykravets

Окрім того, знаменитість поділилася й власними спогадами про рідне місто. У соцмережах Олена Кравець опублікувала фото зі шкільних років, що було зроблене в далекому 92 році, напочатку розвитку Незалежної України. Виявилося, що разом з подругами вона позувала недалеко від того будинку, в який 12 березня поцілила російська ракета.

Олена Кравець пригадала життя у Кривому Розі
Фото: instagram.com/lennykravets
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Кравець розсекретила, як ніжно її називає Володимир Зеленський . А її прізвисько, до речі, повʼязане з дівочим прізвищем телезірки.