"Відчувала, що я вмираю": Злата Огнєвіч згадала, як колись ледь не покінчила з життям (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 030
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Злата Огнєвіч
Фото: Скриншот з інтервʼю

Артистка зізналася, що пропрацювала свою проблему з психотерапевтом

Популярна українська артистка Злата Огнєвіч, яка вже встигла відреагувати на чутки про свою вагітність, відверто зізналася, що колись намагалася накласти на себе руки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Трагічні події сталися зі Златою у 2015 році. Отож, причиною такого страшного рішення артистки став душевний біль, породжений стосунками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, співачка не стала розкривати ім'я чоловіка, через якого хотіла скоїти самогубство. Співачка лишень розповіла, що не могла контролювати свої емоції. Того зловісного вечора артистка випила велику кількість транквілізаторів.

Це важка тема. Я не можу розповідати повністю, що конкретно сталося і що було причиною. Причина була, в тому числі в людині… Коли приходить людина до думки про самогубство, це не відбувається в один день, до цього призводить спочатку легка депресія, потім – важкий психологічний стан. Я була як нульова система, яка відчувала, що я вмираю. І мені мозок подав ідею, що це єдиний шлях позбутися мук душі. Тригером стали певні обставини в моєму житті. Це великий душевний біль і я не могла впоратися. Це була не я… Зараз я б ніколи цього не зробила. Тригером послужила людина.
- підсумувала Огнєвіч.

Знаменита артистка додала, що їй вдалося пропрацювати цей біль і вона переконана, що більше не повторила б такий вчинок. Зокрема, артистка розповіла, що користувалися послугами психотерапевта.

Я пропрацьовувала цю тему з психотерапевтом. Багато плакала. Це нелюбов до себе, яка дійшла до ненависті. І ця сутність вирішила вбити мене. Що я тільки на себе не говорила всередині… Яка це дурість, адже життя — це дар і ми не маємо права його відбирати. Після цього випадку я стала вдячна за все, що зі мною відбувається
- розповіла Злата.

Дивитися з 1:12:10

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч ошелешила долею концертного шахрая, який її ошукав. Шахраю Тарасу Доненку вдалося обікрасти українських артистів на суму в 10 мільйонів гривень.