То вагітна, чи ні? Злата Огнєвіч відреагувала на чутки про те, що незабаром вона вперше стане мамою

Новини шоубізнесу
9 487
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Артистка показала свою фігуру, яка явно не вказує на "таємничу вагітність"

Днями в Мережі поповзли чутки, ніби Злата Огнєвіч очікує народження первістка . І хоча про особисте життя артистки, зокрема про її стосунки, аудиторії наразі нічого невідомо, один лише невдалий ракурс породив обговорення, ніби співачка вагітна. Так це чи ні — дізнавайтеся нижче!

Чутки про “цікавий стан” виконавиці зʼявилися після того, як на сцену вона вийшла в обтислому комбінезоні, який підкреслив дещо округлий живіт. Власне на тлі цього в коментарях деякі користувачі Мережі розійшлися у привітаннях і обговореннях, чи дійсно Злата Огнєвіч вагітна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім вже на наступний день артистка відреагувала на такі чутки. Варто зазначити, що прямо підтверджувати чи спростовувати свою ймовірну вагітність співачка не стала. Проте у власному блозі вона виклала справді промовисте відео, де вона позує в обтислій сукні, демонструючи ідеальні вигини тіла і відсутність животика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зі Златою Огнєвіч стався "найбільший гастрольний жах" . Артистка постраждала через нещасний випадок, який стався з нею в одному з готелів.