Співак Позитив розкрив секрет вірусного треку "Який ти козак" та зізнався, чи соромно йому за "шароварну" колаборацію з Трінчер

Новини шоубізнесу
1 092
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Позитив та Анна Трінчер

Відомий артист відверто заговорив про критику в Мережі у бік його пісні, яку дещо захейтили після релізу

Український артист, відомий під псевдонімом Позитив, який потрапив під крапельницю , поділився своїми думками про спільний трек "Який ти козак", який був записаний разом з Анною Трінчер. Ця композиція, яку деякі називали "шароварщиною" чи "байрактарщиною", викликала жваві обговорення в мережі. Але сам артист запевняє, що трек має право на існування, адже він став вірусним під час широкомасштабної війни.

На запитання ведучого шоу “Муз_тренд” та блогера Слави Дьоміна щодо пісні, яка стала вірусною, але отримала чимало критики, Позитив відповів, що не жалкує ні про що. Адже, як мінімум, ця пісня мала свою місію у зборі коштів на підтримку Збройних Сил України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист також порівняв цю композицію з вірусним хітом "Baby Shark". Позитив вказав, що обидва треки не мають глибокого сенсу, але призначені для задоволення дітей. І свою місію він точно виконав.

Я точно її не соромлюсь, тому що пісня зробила свою місію по зборах, які допомогли для ЗСУ. Ця пісня розриває на концертах, я її співаю з дітьми, я співаю цю пісню і з іншими артистками,
— каже артист.

Крім того, співак висловив свою думку щодо скандальної пісні "Дика дичка" від Руслана Ханумака, в створенні кліпу до якої він також взяв участь. Позитив зазначив, що він мав свої зауваження стосовно цього треку, проте його погляди не було враховано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Позитив розповів про стосунки зі своєю коханою. Музикант розсекретив спільні традиції з дівчиною .