Співак Позитив розповів про стосунки зі своєю коханою: "Я готую, а дівчина допомагає прибирати"

Знаменитості
1 903
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Позитив, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

За лаштунками знімання інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант розповів про спільні традиції з дівчиною

Не секрет, що серце українського виконавця та автора POSITIFF (Олексій Завгородній) вже давно не вільне. Протягом кількох років чоловік має серйозні стосунки, але ім’я коханої він не розкриває

Співак вважає, що хайпувати на таких темах не потрібно. За лаштунками шоу Нового каналу «єПитання» POSITIFF поділився, що і на темі секретності, яка, до речі, теж привертає увагу, ніколи не планував акцентувати:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ми не ховаємось! Спокійно виходимо в місто та гуляємо. Іноді, коли нас впізнають, то я починаю закриватись, і ми йдемо кудись в інше місце. Але взагалі любимо прогулянки. Особливо вечірні! 

За словами Олексія, пристрасть та інтерес у їхній парі за роки стосунків ані трішки не згасли. Вони з коханою обожнюють проводити час разом та мають чимало спільних традицій.

Я дуже втомлююсь від великої кількості спілкування з різними людьми щодня. Тому найчастіше, коли приходжу додому, ми з коханою просто мовчимо й залипаємо в серіали та фільми. Або ще любимо пограти у play station. А коли нам хочеться поспілкуватися, то можемо робити це годинами. Окрема традиція — кулінарія. У нашій парі я — шеф, а кохана — сушеф. Ми разом на кухні: я готую, а дівчина допомагає прибирати. Бо я дуже неохайний кухар (сміється). Зазвичай ідемо разом у супермаркет, і по ходу справи я вигадую, що приготувати. Буває, можу побачити красивий томат і одразу придумати, що з ним зробити. Або цікавий сир, навколо якого будується ідея майбутньої страви,
— ділиться музикант. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Позитив потрапив під крапельницю . Ви можете здивуватися, але, винною у цьому виявилася Надя Дорофєєва.