Популярний український співак потрапив під крапельницю. Ви можете здивуватися, але, винною у цьому виявилася Надя Дорофєєва

Новини шоубізнесу
718
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Позитив
Фото: instagram.com/positiff

POSITIFF спантеличив кадрами з лікарнями

Відомий артист Олексій Завгородній, переважна більшість знаю якого за псевдонімом Позитив, налякав прихильників кадрами з-під крапельниці. Артист, який розкритикував творчу діяльність свого колишнього друга Потапа, несподівано опинився у лікарні, явно не в найкращому стані. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

У своєму фотоблозі в Instagram Позитив поділився кадрами з лікарняної палати. Своє обличчя артист не став показувати, проте продемонстрував, що він підʼєднаний до крапельниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що своє перебування під наглядом лікарів Позитив повʼязав з премʼєрою фіта Наді Дорофєєвої та Міші Лебіги. Як пожартував Позитив, його організм не витримав, почувши, що артистка співає з кимось іншим.

Потрапив до лікарні після того, як почув пісню Наді Дорофєєвої з іншим,
— пожартував Позитив.
Співак Позитив
Фото: instagram.com/positiff

Ну а розкривати деталі, що сталося з ним насправді артист не став. Тому, коли прихильники почали неабияк хвилюватися, він повернувся у соцмережі і зазначив, що почуває себе вже значно краще.

Зі мною все добре! Музика, вітаміни й квіти від Наді Дорофєєвої зцілюють,
— зазначив артист.
Співак Позитив
Фото: instagram.com/positiff
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Позитив натякнув, що в кризі гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва і Потап звинувачували саме його . Однак після — саме він написав аранжування для пісні “Имя 505”, яка згодом стала хітом та буквально зробила їх зірками.