"Через пів року його не впізнала": співачка Злата Огнєвіч поділилася деталями служби батька-пенсіонера

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Злата Огнєвіч з батьком
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Батько артистки рятує життя українських воїнів

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка розповіла про свою готовність стати мамою , поділилася історією свого батька, який незважаючи на свій вік відправився вирушив на передову задля того, щоб рятувати життя українських захисників. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в рамках проєкту “Пісня мого життя” артистка зізналася, що коли рф вторглася в Україну, вона хотіла вивезти своїх батьків за кордон. Однак, її тато Леонід Григоров не захотів покидати країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так як чоловік за освітою медик, то він прийняв рішення вирушити на фронт та рятувати життя воїнів. Огнєвіч розповіла, що наразі її батько перебуває у Харківській області та працює у шпиталі. Артистка зазначила, що пишається найріднішою людиною.

Зараз він перебуває у Харківській області, працює і допомагає нашим хлопцям, яких привозять з фронту. Через пів року, коли батько приїхав зі шпиталя, я його не впізнала. Це була зовсім інша людина. Його очі були сумні, він провів дуже багато операцій і ампутацій. Він для мене приклад, адже йому понад 65 років, він вже міг би бути на пенсії, відпочивати, але обрав інший шлях і допомагає пораненим. У мене з батьком дуже сильний зв'язок, і з роками він став ще сильнішим,
- поділилася співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч згадала, як колись ледь не покінчила з життям. Артистка зізналася, що пропрацювала свою проблему з психотерапевтом.