"Три місяці тому була більш складна ситуація": Сергій Середа розповів, як ледь не розлучився з MamaRika

Новини шоубізнесу
3 613
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

MamaRika та Сергій Середа
Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Гуморист зізнався, що вони роблять з дружиною, щоб зберегти кохання

Відомий український гуморист та шоумен Сергій Середа зізнався, що свого часу з його дружиною МамаРікою, яка поскаржилася на проблеми у стосунках, вони ледь не розлучилися. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як зізнався ведучий в рамках програми “ЖВЛ” , наразі вони переживають з дружиною дуже тяжкий період у своїх стосунках. Пара все ж намагається врятувати кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сергій каже, що це вдається робити за допомогою відвертих діалогів наодинці. Гуморист зазначив, що важливо щиро розмовляти.

Вкладаємо Давіда (сина), щоб нам ніхто не заважав і починаємо дуже щиро розмовляти. Не побоюючись того, що когось можемо образити,
- поділився Середа.

Окрім того, шоумен повідомив, що в день виходу чергового треку його дружини, в якому оспівується криза їхніх стосунків, пара була за крок до розлучення. Проте, все ж подружжя оговталося і зрозуміло, що не все ще втрачено.

Три місяці тому була більш складна ситуація. У день релізу ми вже просто розходимося, але на наступний день якось все пішло… Я взагалі за те, що якщо є найменший шанс, то треба ним скористатися. Треба спробувати довести до кінця,
– зізнався Сергій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MamaRika і Vlada K презентують дуетну роботу “Мріяла”. Це трек про те, що незважаючи на розчарування, все бажане завжди збувається.