Поєднання двох поколінь: MamaRika і VLADA K презентують дуетну роботу "Мріяла" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

VLADA K та MamaRika, фото
VLADA K та MamaRika. Фото: пресслужба

“Памʼятай, що кожен із нас – дитя, що з Богом тримає звʼязок” (с)

Голос молодого покоління VLADA K та популярна українська співачка MamaRika, яка нещодавно зізналася про серйозні проблеми у стосунках із чоловіком, презентували спільну роботу “Мріяла”. Про що цей трек — розповідаємо далі!

“Мріяла” — це життєстверджувальна пісня про те, що попри розчарування, які зустрічатимуться на шляху, варто вірити у краще і тоді все бажане збудеться! 😌🎶 Відеокліп вже з’явився на youtube-каналі молодої виконавиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей дует — приклад того, як артисти різних поколінь можуть з однієї сторони допомагати знаходити себе на початку творчого шляху, а з іншого — надихати й давати ковток свіжого повітря.

Цікаво, що ініціатором колаборації стала саме VLADA K, яка давно мріяла заспівати разом з MamaRika. І коли Настя (справжнє імʼя MamaRika — ред.), вперше почула цю пісню, яку для них написав Іван Клименко, відразу відгукнулась на неї всередині й вирішила не зволікати зі створенням майбутнього хіта!

Це дуже світла і добра робота про те, що в кожній з нас живе маленька дівчинка і, на жаль, з роками ми починаємо забувати про неї та її мрії. Але варто лише її почути, знову відчути її дитячий запал, то відразу стає легше долати складнощі дорослого життя. Я отримала щире задоволення і натхнення від співпраці з Владою, ніби зарядилася цією чистою енергією юного покоління,
– прокоментувала прем’єру MamaRika.

До речі, головним меседжем пісні “Мріяла” є твердження: “Памʼятай, що кожен із нас – дитя, що з Богом тримає звʼязок”, тому варто не здаватися, втілювати свої мрії та сміливо рухатися по життю, долаючи перешкоди заради своєї мети у будь-якому віці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, напередодні улюбленець мільйонів українців MELOVIN випустив офіційний кліп до свого хіта “Dreamer” , з яким планував виступити на Євробаченні 2024 . Що з цього приводу почали писати його шанувальники у коментарях — дізнавайтеся на Hochu.ua !