Від денс-хіта і до лірики! Люксембург представив акустичну версію конкурсної композиції на Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 443
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка TALI
Фото: eurovision.tv/participant

Трек TALI зазвучав новими барвами

Буквально два тижні лишається до старту першого півфіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. Букмекери вже встигли дати прогнози щодо найбільших лузерів цьогорічного пісенного дійства. Наразі ж артисти записують акустичні версії до своїх конкурсних композицій.

Не пас задніх і Люксембург. Співачка Tali, яка цього року представляє країну, яка дуже довго не виступала на Євробаченні, представила свій конкурсний трек “Fighter” у незвичній версії. Зазначимо, що в оригінальній обробці пісня звучить як денс-хіт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ж дівчина запрем'єрила композицію у своєрідній ліричній та романтичній версії. У відповідному відео вона позувала на мосту, граючи на роялі. Композиція зазвучала максимально новими фарбами.

Якщо порівнювати із першою версією, то різниця вражаюча. Треки не те що не схожі одне на одного, а взагалі не зрозуміло, що це одна і та ж пісня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасник Хорватії виконав свою композицію для Євробачення під гітару. Трек зазвучав новими барвами.