Останній шанс потрапити у фінал: головні аутсайдери Євробачення 2024 за прогнозами букмекерів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 981
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Ось які пісні менше за все привернули увагу єврофанів

За списками головних претендентів на перемогу у фіналі Євробачення 2024 ми, як і всі єврофани, спостерігаємо вже не перший місяць. Однак напередодні міжнародного пісенного конкурсу ми вирішили зазирнути й у кінець рейтингу аби дізнатися, які країни можуть цьогоріч стати головними аутсайдерами. Хто з артистів майже немає жодних шансів, аби потрапити у фінал Євробачення 2024 — дізнавайтеся на Хочу!

За даними офіційного сайту Eurovisionworld, ряд країн, за підрахунками букмекерів, мають менш ніж 1% шансів на перемогу. А це значить, що дехто з учасників не зможе навіть пройти до фіналу. Хоча й варто зазначити, що наразі у списках головних лузерів знаходяться і ті країни, які автоматично отримають своє місце у фіналі конкурсу, адже вони входять до "Великої п’ятірки", себто роблять найбільші внески в організацію та проведення конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема це буде Німеччина, яку представлятиме Ісаак Гудеріан, відомий під псевдонімом Isaak, з піснею “Always On The Run”. У цьому ж списку перебуває й Іспанія, від якої на конкурс відправиться електропоп-дует Nebulossa з композицією “ZORRA”. Також тільки 1% шансу на перемогу поки є у співака Olly Alexander та його пісні “Dizzy”, з якою він представлятиме Велику Британію. Проте саме цим представникам своїх країн не варто турбуватися у півфіналах, адже у фіналі вони однозначно виступатимуть. А от деякі учасники конкурсу мають значно менші шанси поборотися за перемогу.

Головні аутсайдери Євробачення 2024

Албанія, 33 місце
BESA — “TITAN”

Португалія, 34 місце
iolanda — “Grito”

Мальта, 35 місце
Sarah Bonnici — “Loop”

Сан Маріно, 36 місце
MEGARA — “11:11”

Молдова, 37 місце
Natalia Barbu — “In The Middle”

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно організатори Євробачення ввели нововведення щодо жеребкування конкурсу. Як виявилося, із цього року конкурсанти не просто обиратимуть місце свого виступу, а тепер артисти матимуть окрему опцію — “Вибір продюсера”.