Зірка Голлівуду Ребел Вілсон зізналася, що отримала запрошення на наркооргію від спадкоємця британського престолу

Новини шоубізнесу
1 831
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ребел Вілсон
Фото: GettyImages

Акторка розсекретила, як потрапила на божевільну вечірку, де основним "делікатесом" були психотропні речовини

Відома Голлівудська акторка Ребел Вілсон, яка схудла більше ніж на 35 кіло , зізналася, як їй пропонували долучитися до вечірки 18+. При чому запрошення зірка отримала не аби від кого, а від спадкоємця британського престолу. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Такими подробицями Ребел Вілсон поділилася у власних мемуарах “Rebel Rising”. Акторка зізналася, що ще у 2014 році отримала запрошення на середньовічну тематичну наркооргію в будинку американського технологічного мільярдера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імʼя того, хто саме її запросив, Ребел розкривати не стала. Проте зірка зазначила, що це був член британської королівської сім’ї, але не близьким до чинного короля Чарльза.

В останню хвилину мені надіслали запрошення на вечірку технічного мільярдера — хлопець, який мене запросив, є п’ятнадцятим чи двадцятим у черзі на британський престол, сказав моєму другові: "Нам потрібно більше дівчат”,
— розповіла Ребел Вілсон.

За спогадами акторки, та вечірка була особлива не тільки розкутою поведінкою гостей, а й “смаколиками” якими пригощали усіх присутніх. Адже це були психотропи моллі, більш відомі під назвою метамфетамін.

Потім раптом настала друга година ночі, і вийшов хлопець із великою тацею, наповненою чимось, схожим на тонну цукерок. Я кажу: "Оооо, це цукерки?", і хлопець, який тримає тацю, каже: "Ні, це моллі (психотропна речовина)". Це для оргії…оргії зазвичай починаються в цей час,
— додала зірка Голлівуду.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ребел Вілсон зізналась, з яким відомим актором втратила цноту . Акторка зізналася, що це сталося аж коли їй було 35 років.