Зірка Голлівуду Ребел Вілсон зізналася, що отримала запрошення на наркооргію від спадкоємця британського престолу

Новини шоубізнесу
1 863
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ребел Вілсон
Фото: GettyImages

Акторка розсекретила, як потрапила на божевільну вечірку, де основним "делікатесом" були психотропні речовини

Відома Голлівудська акторка Ребел Вілсон, яка схудла більше ніж на 35 кіло, зізналася, як їй пропонували долучитися до вечірки 18+. При чому запрошення зірка отримала не аби від кого, а від спадкоємця британського престолу. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Такими подробицями Ребел Вілсон поділилася у власних мемуарах “Rebel Rising”. Акторка зізналася, що ще у 2014 році отримала запрошення на середньовічну тематичну наркооргію в будинку американського технологічного мільярдера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Імʼя того, хто саме її запросив, Ребел розкривати не стала. Проте зірка зазначила, що це був член британської королівської сім’ї, але не близьким до чинного короля Чарльза.

В останню хвилину мені надіслали запрошення на вечірку технічного мільярдера — хлопець, який мене запросив, є п’ятнадцятим чи двадцятим у черзі на британський престол, сказав моєму другові: "Нам потрібно більше дівчат”,
— розповіла Ребел Вілсон.

За спогадами акторки, та вечірка була особлива не тільки розкутою поведінкою гостей, а й “смаколиками” якими пригощали усіх присутніх. Адже це були психотропи моллі, більш відомі під назвою метамфетамін.

Потім раптом настала друга година ночі, і вийшов хлопець із великою тацею, наповненою чимось, схожим на тонну цукерок. Я кажу: "Оооо, це цукерки?", і хлопець, який тримає тацю, каже: "Ні, це моллі (психотропна речовина)". Це для оргії…оргії зазвичай починаються в цей час,
— додала зірка Голлівуду.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ребел Вілсон зізналась, з яким відомим актором втратила цноту. Акторка зізналася, що це сталося аж коли їй було 35 років.