Невже більше ніж просто друзі? Позитив зробив пропозицію колишній підопічній Потапа (ФОТО)

Новини шоубізнесу
8 814
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Позитив
Фото: instagram.com/positiff

Як виявилося, потенційною супутницею Позитива може бути Мішель Андраде

Знаменитий український виконавець Позитив, який презентував нову пісню “А може хочеш?”, ошелешив фоловерів несподіваною звісткою. Він зробив пропозицію своїй молодій колезі Мішель Андраде. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артистів об’єднує скандальний виконавець та продюсер Потап. Саме він досить довгий період часу опікувався кар’єрою Андраде та доклав свою руку до таких хітів як "Hasta La Vista", "Musica", "Tranquila", "Хватит свистеть" та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, артист у себе в Instagram-Stories Позитив розповсюдив ролик, на якому видно, як він сидить поруч із Мішель і робить їй пропозицію. Дівчина засоромилася, проте згодом погодилася. Все це відбувалося на фоні треку "А може, хочеш?".

Пост Позитива
Скриншот

Прихильники зірки допускають, що таким чином він хотів запропонувати артистці записати сольний трек. Окрема частина фоловерів твердо переконана, що Мішель та Позитив перебувають у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як співак позитив розкрив секрет вірусного треку “Який ти козак”. Артист зізнався, чи соромно йому за шароварну колаборацію з Анною Трінчер.