“Емоційний стан українців потребує більше дихання і живих емоцій”: співак Позитив презентував пісню “А може, хочеш?”

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Позитив
Фото: instagram.com/positiff

Премʼєра треку відбудеться тільки за декілька днів, проте артист вже наживо заспівав її для телеглядачів

У новому випуску програми “Муз_Тренд”, яка виходить щонеділі на телеканалі “Дім”, Слава Дьомін поспілкувався з популярним співаком і музикантом POSITIFF, який розкрив секрет вірусного треку з Анною Трінчер. Артист відверто розповів, чи сумує за стадіонними концертами та про бажану колаборацію з DOROFEEVA, зізнався, чому припинив співпрацю з Іриною Горовою, а ще вперше в телеефірі виконав пісню “А може, хочеш?”, офіційна премʼєра якої відбудеться днями.

Ведучий каналу “Дім” Слава Дьомін на початку інтервʼю з Позитивом зауважив, що чи не кожна публічна розмова з артистом починається з питання про гурт “Время и Стекло” і про DOROFEEVA, та запитав, чи не обурює це виконавця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте сам Позитив зізнається — він часто згадує своє минуле і залюбки розповідає про нього. Особливо стадіонні концерти гурту. 

Зараз я заново йду до цього. Звісно, я хочу збирати стадіони. Це найкраще відчуття для артиста. Ні гроші, ні секс не замінять ту емоцію обʼєднання з великою аудиторією,
— розповів POSITIFF.

Не так давно співак випустив пісню “Спалахи”, яка стала справжнім хітом і викликала зацікавленість масової аудиторії. Про це свідчать 9 млн переглядів кліпу. Наступною була пісня “Небо нахилю”, яка набрала 1 млн переглядів. Тому Слава Дьомін поцікавився, чи задоволений артист таким результатом: 

Я дуже сильно переживаю за будь-який результат. І звісно, якщо повернутися до каналів “Время и Стекло” або “MOZGI”, то побачимо, що там всюди по 200 млн. Так, я це міряю цифрами, а аудиторія зараз може бути більш трушною, ніж тоді. Чи задоволений я цифрами — ні. Але зараз потрібно просто робити-робити, працювати, надихати українців. Робити все, щоб було багато якісної кльової української музики, 
— поділився співак.

Тому POSITIFF продовжує писати пісні та вже готовий презентувати одну з них. У програмі “Муз_Тренд” співак виконав пісню “А може, хочеш?”, яка зʼявиться на музичних майданчиках вже 25 квітня. 

"Спалахи" — це чистий фанк, бо ми записали живий бас, живі гітари. Коли ми писали "Небо нахилю", то почали з гітари. Гітари і все, що грається від руки, не електронне, має більше дихання в собі. При створенні "Історії"(“А може, хочеш?”) ми напали на такий же стиль, на таку ж гітару. Це потрібно, коли є такий емоційний стан українців. Вони потребують більш дихання, більше живих емоцій,
— коментує Позитив.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно співак Позитив висловився про весілля екскоханої та пояснив, чому не афішує нові стосунки. Хоча й артист зазначив, що його кохана вже готова до публічного життя.