Подвійні стандарти: Андре Тан різко засудив українців, які не підтримують вітчизняні бренди... А сам скупився в Burberry

Новини шоубізнесу
2 599
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Андре Тан, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official/

Дизайнер наголошує на тому, що потрібно підтримувати українські бренди, але сам це робить не дуже охоче

Андре Тан, який нещодавно презентував нову колекцію одягу , натхненну першим коханням, потрапив в скандал. Дизайнер вирішив наїхати на українців, які радіють поверненню Zara.

Дизайнер Андрій Тищенко, відомий під псевдонімом Андре Тан, активно спілкується у соціальних мережах та порушує різноманітні питання. Після початку повномасштабної війни він переїхав до Європи, однак продовжує розвивати свій однойменний бренд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями Андре емоційно звернувся до українців, які купують речі від закордонних виробників, зокрема Zara. За словами дизайнера, місцеві виробники підтримують Збройні Сили України, сплачують податки та створюють робочі місця. А купуючи речі в закордонних брендів, ми, за словами модельєра, підтримуємо чужу економіку.

Зараз пішла хвиля хейту на адресу українських брендів. Пряма цитата: «Українські бренди охреніли, ким вони себя возомнили. В тій самій Zara можна таке купити..» Окей, окей — бачив я ті кілометрові черги в Києві на відкритті Zara. І як вам воно? Приємніше віддавати останні гроші світовому масмаркету, у якого й так все добре? Їм не холодно, не спекотно від ваших грошей. Про що я зараз: іспанець завжди купить у іспанця, француз — у француза, італієць — у італійця, тому що вірять в те, що краще своїх же своїм не зроблять, підтримують й роблять вклад в свою економіку! А ми чим гірші? Якого біса ми повинні спонсорувати чужу економіку, на шкоду своїй, обираючи не свого виробника,
написав дизайнер.

Але цікаво ось, що. Закликав бойкотувати закордонні бренди Андре Тан у футболці від британської марки Burberry. Цей дивний момент помітив один з користувачів Фейсбук, написавши наступні слова:

Коли ти весь такий топиш за виправдання "офу*вшого" цінника на псевдобренди, але робиш це у футболці від Burberry (або репліка тієї футболки, хз). Поясніть мені, чому воно так?
Андре Тан, фото
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Андре Тан жорстко розкритикував зовнішність американок , порівнявши їх з українками. Дизайнер пригадав, як обирав місцевих моделей у Лос-Анджелесі, але той досвід явно залишився для нього не з приємних.