Очікується шоу великого масштабу! У мережі з'явилися перші світлини сцени Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
3 999
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Цього року сцена Євробачення буде дещо незвичною

Зовсім скоро, а саме з 7-го по 11 травня відбудеться міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024, на який уже вирушили українські співачки Джері Хейл та Альона Альона. Наразі організатори оприлюднили світлину сцени у Мальме, де і відбудеться конкурс. Подробиці - в нашому матеріалі.

Світлини сцени розповсюдили на офіційному сайті конкурсу. Отож, головний атрибут найголовнішої пісенної події цього року буде дещо незвичним. Як бачимо, тут присутні рухомі світлодіодні куби та світлодіодна підлога. Все це об'єднали задля того, аби створити вельми велику кількість варіацій на арені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто відзначити, що сцену розмістили прямо серед глядачів. Вона має форму хреста та утворює унікальний 360-градусний вид.

Євробачення 2024
Скриншот

Зазначимо, що на трьох шоу у Мальме буде працювати потужна команда сценічного менеджменту з шести чоловік. Їм допомагатимуть додатково ще 36 людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл представили life-версію “Teresa & Maria” , з якою вони підкорюватимуть Євробачення. Трек зазвучав кардинально по-новому.