"Час привідкривати завісу": Альона Альона та Джері Хейл презентували образи для Євробачення (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 177
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона та Джері Хейл
Скриншот

Співачки внесли до свого перформансу філософські нотки

Представниці України на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024", артистки Jerry Heil та alyona alyona, які здивували своїм виступом на пре-паті Євробачення, нарешті показали нові образи для конкурсного виступу з треком “Teresa & Maria”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зазначити, що виконавиці натякнули, що їхній номер буде відкориговано в порівнянні з перформансом національного відбору. Нині ж артистки активно готуються до своєї появи на конкурсі в Мальме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це співачки розповіли на своїй офіційній сторінці в Instagram . Проте, більше подробиць селебритіс не розкривають.

Час привідкривати завісу. Без темряви ми не знали би, що таке світло, проте є закон природи: після ночі завжди настає день. Відповідь на питання, чи поміняли ми номер, наразі така. Чекайте більше деталей згодом: з ким ми працюємо над номером, що в ньому буде, як ми виглядатимемо! Памʼятайте, що всі ми дуальні!
- написала Джері Хейл.

Що ж до костюмів для виступу, то за словами артисток, їхні образи будуть дуальними Отож, дівчата представили два комплекти костюмів. У першому варіанті Джері обрала для себе чорну сукню та сорочку вільного крою, а також штани палаццо. Окремо в цьому аспекті варто звернути увагу на аксесуари. В одному випадку це масивний чокер на шиї, а в іншому - витончена біла краватка.

Альона Альона у першому варіанті образу приміряла на себе чорну шкірянку, білу сорочку та смугасті штани. На шиї красувалася металева краватка. В іншому ж костюмі співачка має більш ніжний стиль.Відтак, на ній красувалася чорна сукня та класичні штани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Приходько розповіла, хто для неї є найкращим представником України на Євробаченні 2024. Співачка зазначила, що їй не подобається композиція Альони Альони та Джері Хейл.