З допомогою хору: Альона Альона та Джері Хейл представили life-версію “Teresa & Maria” з якою вони підкорюватимуть Євробачення

Новини шоубізнесу
2 877
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: Скриншот

Трек зазвучав кардинально по-новому

Зовсім скоро розпочнеться етап репетицій конкурсних композицій Євробачення 2024. Наразі відомо, коли на сцені з'явиться Україна. Отож, Джері Хейл та Альона Альона перед своїм від'їздом до Швеції, де відбудеться конкурс, презентували life-версію композиції “Teresa & Maria”, з якою вони будуть підкорювати Європу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що зйомки перформансу представниць України відбувалися під час сольного концерту Джері у Києві. Варто відзначити, що вступну частину композиції Джері зробила максимально атмосферною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У life-версії співачкам допомагав хор. Зауважимо, що дівчатам вдалося запалити зал і виконати трек на одному диханні.

Для нас було важливо відчути масштаб цієї пісні, адже за неї проголосувало понад 720 тис. людей по всій Україні. Її виконання на концерті в Києві – це була концентрована любов. Ми хотіли трошечки змінити пісню, але зробити це так, щоб вона при цьому лишалася впізнаваною. Тому ми й додали частину з лупером на початку. Усе своє життя я співала в хорах, тому будувати багатоголосся для мене – це щось органічне і природне. Також ми додали хор у приспіви. Мені здається, що Teresa & Maria має звучати у виконанні хорів по всьому світу. Хоровий спів об'єднує людей абстрактно й буквально, а наша пісня саме для цього й була створена – для об'єднання.
- прокоментувала нову версію Джері Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Люксембург представив акустичну версію конкурсної композиції на Євробачення. Трек артистки TALI зазвучав новими барвами.