На тлі чуток про розлучення Катерина Кухар заявила, що вони з Олександром Стояновим "йдуть різними шляхами"

Знаменитості
4 158
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Прима-балерина прокоментувала скандал зі звинуваченнями щодо просування російської культури

Зіркове подружжя Катерина Кухар та Олександр Стоянов, з якими відмовився працювати ветеран війни через російський балет, намагаються не коментувати особисте, попри те, що вже не перший місяць ходять чутки, ніби пара більше не разом. Однак нещодавно прима-балерина все ж вирішила прокоментувати скандали довкола репертуару, з яким за кордоном виступає її чоловік.

Так, в інтервʼю NV Катерина Кухар висловилася щодо Олександра Стоянова. Артистка підкреслила, що насправді вони “йдуть різними шляхами”, а у творчу діяльність свого чоловіка вона не втручається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім навіть враховуючи, що зараз артист балету виступає з "Лебединим озером" , музику до якої написав російський композитор Петро Чайковський, Кухар зазначає, що не варто забувати інші внески її чоловіка у розвиток та просування української кульитури на міжнародній арені. Адже наразі Олександр Стоянов є єдиним, хто нині представляє балет "Лісова пісня" на трьох континентах.

Я не буду за Олександра коментувати його діяльність. Ніколи не радила йому нічого по роботі, він самодостатня доросла людина й завжди робить так, як вважає за потрібне. Й тим паче зараз, ми йдемо різними шляхами. Водночас треба відзначити, Стоянов єдиний продюсер, хто зараз усьому світу показує балет "Лісова пісня" на трьох континентах,
— зазначила Катерина Кухар.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Стоянов випадково проговорився про розлучення з Катериною Кухар. При чому таких висновків прихильники прийшли лише через декілька слів артиста.